Blog & Nieuws

Op onze blog en nieuwspagina geven we informatie over onze coöperatie en informatie, tips en advies over hoe om te gaan met verschillende vraagstukken bij het nalatenschap van uwzelf of een dierbare. Heeft u een vraag over één of meer van onze berichten, of wilt u graag meer weten over nalatenschap? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons.

 • Wat is een levensdossier?

  Wat is een levensdossier?

  Geplaatst op 6 mei 2020
  Iedereen weet wat een testament is, maar weet u ook wat een levensdossier is en hoe u dat kunt opstellen? In een testament laat u vastleggen wie na uw overlijden van u erft, een levensdossier gaat verder dan dat
 • Waarom we ons in een platform verenigd hebben?

  Waarom we ons in een platform verenigd hebben?

  Geplaatst op 20 april 2020
  Gaande-weg is een platform van een twintigtal nalatenschapscoaches. Waarom we ons in een platform verenigd hebben? Om onze kennis en kunde te delen en om u landelijk van dienst te kunnen zijn. Het vrij nieuwe beroep van nalatenschapscoach vraagt om een gezamenlijke aanpak en profilering.
 • Niets is zeker in het leven

  Niets is zeker in het leven

  Geplaatst op 17 april 2020
  Niets is zeker in het leven, dat ondervinden we maar al te goed in deze Corona tijden. We merken dat veel mensen over hun sterfelijkheid aan het denken worden gezet. Als nalatenschapscoach kunnen wij u daarin ondersteunen.
 • Wat doet een nalatenschapscoach?

  Wat doet een nalatenschapscoach?

  Geplaatst op 15 april 2020
  Gaande-weg is een platform met een twintigtal nalatenschapscoaches die over het hele land verspreid zijn. Maar wat doet een nalatenschapscoach nou eigenlijk? Het beroep is tamelijk nieuw en een aanvulling op de diensten die notarissen bieden op het gebied van nalatenschap, zoals het opmaken van een testament.
 • Nieuwe website Gaande-weg

  Nieuwe website Gaande-weg

  Geplaatst op 13 april 2020
  Met trots presenteren we onze geheel vernieuwde website. Met nieuwe teksten, nieuwe afbeeldingen en kleuren. En een duidelijker onderscheid tussen de diensten die we aanbieden voor mensen die zelf hun nalatenschap willen regelen en mensen die geconfronteerd worden met het overlijden van iemand in hun nabije omgeving en niet weten wat ze allemaal moeten regelen.