Nalatenschap

- Do it now, sometimes ‘later’ becomes ‘never’ -


Heeft u zorg en zaken voor later goed geregeld?

Steeds meer mensen willen al voor hun overlijden de zaken rondom een erfenis goed geregeld hebben. Vaak wordt een familielid, meestal het oudste kind, als executeur-testamentair aangewezen. Maar al te vaak blijkt dat hij of zij te weinig kennis van zaken heeft om ingewikkelde zaken in goede banen te leiden. Dan kunt u een beroep doen op een erkend nalatenschapscoach. Een nalatenschapscoach, die onpartijdig en onbevooroordeeld is, adviseert u onder andere met betrekking tot:

  • oplossingen om op de best mogelijke manier met uw situatie om te gaan;
  • zaken op orde te brengen als er niets geregeld is;
  • inzicht te krijgen in vragen die ontstaan over nalaten, erven en schenken;
  • een persoonlijk levensdossier samenstellen te en actueel te houden;
  • waar nodig specialisten (notaris, fiscalist, jurist) in te schakelen;
  • afspraken te formaliseren en vast te (laten) leggen;
  • uw fysieke en digitale gegevens veilig op te slaan.


Nalatenschapscoaching

Voor al uw vragen kunt u contact opnemen met een nalatenschapscoach van Gaande-weg .

Nalatenschapscoaches die zijn aangesloten bij Coöperatie Gaande-weg zijn gecertificeerde coaches en adviseurs. Ze staan voor integriteit, kwaliteit, onafhankelijkheid en betrouwbaarheid en fungeren als vertrouwenspersoon, intermediair of gesprekspartner. Ze weten te laveren tussen verschillende partijen en hebben een breed netwerk van externe deskundigen.

Nalatenschapscoaching is laagdrempelig en kan helpen voorkomen dat conflicten via kostbare juristen moeten worden uitgevochten. Met hun persoonlijke benadering maken de coaches daadwerkelijk verschil. Door de landelijke dekking is er altijd een nalatenschapscoach bij u in de buurt.