Co÷peratie Gaandeweg

Jolanda van Egmond

Jolanda van Egmond:

Als nalatenschapscoach sta ik geregistreerd bij ICR: International Coaches Register. Mijn werk omvat het begeleiden van mensen en adviseren bij het regelen van al hun zaken - materieel, administratief, persoonlijk en praktisch – met het oog op een gerust gevoel omtrent hun erfenis en een ordentelijke afwikkeling daarvan na hun overlijden. De notarissen die ik over dit werk heb gesproken, zien het vooral als een aanvulling op notariële werkzaamheden, waarvoor in de regel in de praktijk van de notaris geen tijd is. 

In mijn nalatenschapscoaching kunnen zaken als testament, erfrecht, erfbelasting, legatering et cetera ter sprake komen, dit om de bedoelingen van mijn cliënten zo helder mogelijk te krijgen. Mijn dienstverlening richt zich op het vastleggen van gegevens in een PersoonlijkLevensDossier die voor een geordende afwikkeling van een nalatenschap van belang kunnen zijn. U kunt hierbij denken aan gegevens over verzekeringen, lopende contracten, de huur of koopwoning, lidmaatschappen en abonnementen, digitale wachtwoorden, waardevolle zaken in de inboedel, de zorg voor huisdieren, wensen omtrent begrafenis of crematie enzovoort. 

Overigens ben ik tevens geregistreerd als mediator. Wanneer bijvoorbeeld de verdeling van een nalatenschap tot onenigheid leidt, kan ik met partijen in gesprek gaan om samen met hen een goede oplossing te vinden. 

www. erfgoedt.nl

Nieuws

Erfenis: Beneficiair of zuiver aanvaarden
Erfenis accepteren of weigeren U kunt een erfenis accepteren of weigeren. Het weigeren van een erfenis wordt ook verwerpen genoemd.
Lees verder

Uit de praktijk Winnaar of verliezer?
‘Pastoor uit Asten erft € 120.000 van een diepgelovige vrouw. Haar nabestaanden namen hier geen genoegen mee! 
Lees verder

Voorkom familieruzie, bespreek erfenis aan goed doel
Nederlanders nemen steeds vaker goede doelen op in hun testament, blijkt onderzoek van 89 organisaties. 
Lees verder

Cooperatie Gaande-weg

Peperstraat 16d
2801 RE Gouda
info@gaande-weg.nl
© 2019 Co÷peratie Gaande-weg UA Algemene voorwaarden - Disclaimer - Sitemap