Meindert Schreuder

Ik ben Meindert Schreuder, geboren en getogen in de prachtige stad Amersfoort, maar nu al ruim 35 jaar woonachtig op Urk, de parel van Flevoland.

Tijdens mijn werkzaamheden als financieel dienstverlener ben ik meerdere malen geconfronteerd met het overlijden van familie en relaties. Het is me toen opgevallen hoeveel vragen er ontstonden bij de nabestaanden met betrekking tot de wensen van de overledene of de nalatenschap. 

In die tijd is bij mij het idee ontstaan om, na mijn werkzaamheden als financieel adviseur, mensen te gaan begeleiden met het regelen van hun nalatenschap.

Daarom heb ik in 2020 de opleiding ICR nalatenschapscoach gevolgd en met succes afgerond. Inmiddels sta ik geregistreerd in het ICR register als nalatenschapsbegeleider.

Mijn doelstelling is mensen bewust te maken van het feit dat ze beter hun nalatenschap bij leven kunnen regelen. En daarmee hun nabestaanden ontlasten.

Daarnaast ben ik beschikbaar voor nabestaanden om ze te begeleiden bij het afwikkelen van de nalatenschap van een overleden familielid, vriend of kennis. Zodat zij meer tijd en ruimte krijgen om het verlies te verwerken. 

Door het brede netwerk dat ik in de afgelopen 25 jaar heb opgebouwd, kan ik terugvallen op heel veel mensen met elk zijn of haar eigen specialiteit. 

Neem gerust contact met mij op als er vragen zijn of wanneer je hulp nodig hebt. 

Contactgegevens

Adres
Bernhardstraat 18
8322 GL Urk
Telefoonnummer
0610163870