Bert de Regt

Ik ben Mr. drs. B.H.J. (Bert) de Regt. Na ruim 20 jaar mijn eigen accountants- en belastingadvieskantoor te hebben aangestuurd, heb ik destijds als één van de eersten een financieel planbureau opgezet. Na vervolgens te hebben meegewerkt aan de stichting van het Pensioenfonds Caribisch Nederland, heb ik ca. 10 jaar geleden samen met mijn dochter Marjolijn een Family Office opgezet voor persoonlijke belangenbehartiging.

Met passie leveren wij persoonlijke financiële coaching en ook immateriële zorg voor onder meer ouderen en worden vaak benoemd tot (beschermings)bewindvoerder, mentor en curator. Daarnaast zijn wij als RegisterExecuteurs actief betrokken bij het voorbereiden en afwikkelen van (levens-) testamenten, erfenissen en nalatenschappen. In goed onderling overleg, concreet, duidelijk en overzichtelijk. Zeker ook om uw nabestaanden te ontzorgen.

Als vertrouwenspersoon bieden wij inzicht en overzicht in uw huidige en toekomstige financiële situatie. Uw belangen worden vertrouwd verzorgd. Zelf ben ik gespecialiseerd in financiële coaching, seniorenadvisering, bewindvoering en mentorschap, nalatenschaps-coaching en executele. Samen met u stellen wij een digitaal nalatenschapsdossier op waarin uw wensen en alle belangrijke documenten zijn vastgelegd: alles is dan op 1 plek te vinden.

Daarnaast maak ik voor de lokale TV een ouderen programma “Voor Nu en Later” en samen met Marjolijn een muziekprogramma op de radio, schrijf ik columns en heb ik vorig jaar weer een boekje geschreven met de titel “Senior Care Planning” dat u via onze website kunt opvragen.

Contactgegevens

Telefoonnummer
06 - 41741715
Contactpersoon
Bert de Regt