Co÷peratie Gaandeweg Co÷peratie Gaandeweg Co÷peratie Gaandeweg

Profiel

Een samenwerkingsverband van nalatenschapscoaches met een landelijke dekking: dat is Coöperatie Gaande-weg. Ieder vanuit eigen expertise, invalshoek en praktijk maar samen met een gemeenschappelijk doel: het vakgebied nalatenschapscoaching transparant uitdragen. Door kennis, deskundigheid en productontwikkeling te bundelen wil Gaandeweg dit relatief nieuwe beroep verder professionaliseren. Alle coaches zijn ICR gecertificeerd en dienen zich te houden aan de jaarlijkse educatieverplichting.

Op dit moment zijn er in Nederland 70 gecertificeerde nalatenschapscoaches. De coaches van Gaande-weg, ieder met eigen, ruime praktijkervaring en gedegen vakkennis, hebben één gelijke deler: het bespreekbaar maken van allerlei nalatenschapskwesties. Anno 2017 speelt het werkterrein zich niet meer uitsluitend af na overlijden; steeds vaker komt een nalatenschapscoach veel eerder – bij leven – al in beeld. 

Nieuws

Erfenis: Beneficiair of zuiver aanvaarden
Erfenis accepteren of weigeren U kunt een erfenis accepteren of weigeren. Het weigeren van een erfenis wordt ook verwerpen genoemd.
Lees verder

Uit de praktijk Winnaar of verliezer?
‘Pastoor uit Asten erft € 120.000 van een diepgelovige vrouw. Haar nabestaanden namen hier geen genoegen mee! 
Lees verder

Voorkom familieruzie, bespreek erfenis aan goed doel
Nederlanders nemen steeds vaker goede doelen op in hun testament, blijkt onderzoek van 89 organisaties. 
Lees verder

Cooperatie Gaande-weg

Peperstraat 16d
2801 RE Gouda
info@gaande-weg.nl
© 2019 Co÷peratie Gaande-weg UA Algemene voorwaarden - Disclaimer - Sitemap