Co÷peratie Gaandeweg

Persoonlijk LevensDossier

Persoonlijk LevensDossier om uw zorg en zaken nu goed te regelen voor later
“Er is niets geregeld, hoe kunnen we z’n zaken nog in orde brengen?” Dit is in de Praktijk voor hulp bij erfenis en familiekwesties helaas een vaker gesteld vraag. In goede dagen worden administratieve beslommeringen vaak vooruit geschoven en in kwade dagen heeft men er de energie niet mee voor om het aan te pakken. ‘We zullen wel zien’ is geen oplossing maar door je administratieve- en financiële zaken tijdig te regelen, verlicht je zorg voor later!       
Zorg ervoor dat mantelzorgers, nabestaanden, de uitvaartverantwoordelijke of executeur-testamentair kunnen worden geïnformeerd over persoonlijke zaken die van belang zijn en leg die informatie vast! In het Persoonlijk Levensdossier van Gaande-weg kunt u zorg en zaken nu goed regelen voor later.   

Hoe werkt het?
In het een persoonlijk levensdossier kunt u eenvoudig persoonlijke informatie verzamelen. Het is een privédocument met alle informatie die u belangrijk vindt en die emotioneel, zakelijk en praktisch van  belang kan zijn voor degenen die achterblijven: foto’s, brieven, teksten, adressenlijsten, bankcodes, login-informatie. Kortom: alles wat voor u waardevol is, kunt u vastleggen in een strikt persoonlijk dossier. Alleen u bepaalt aan wie u deze informatie toevertrouwt.

Met het Gaande-weg PLD® is het mogelijk om een compleet dossier samen te stellen van uw leven, wensen en digitale sporen voor uzelf, uw mantelzorgers of nabestaanden. Informeer bij een Gaande-weg nalatenschapscoach naar de mogelijkheden voor het samenstellen van uw persoonlijk levensdossier.     

Nieuws

Erfenis: Beneficiair of zuiver aanvaarden
Erfenis accepteren of weigeren U kunt een erfenis accepteren of weigeren. Het weigeren van een erfenis wordt ook verwerpen genoemd.
Lees verder

Uit de praktijk Winnaar of verliezer?
‘Pastoor uit Asten erft € 120.000 van een diepgelovige vrouw. Haar nabestaanden namen hier geen genoegen mee! 
Lees verder

Voorkom familieruzie, bespreek erfenis aan goed doel
Nederlanders nemen steeds vaker goede doelen op in hun testament, blijkt onderzoek van 89 organisaties. 
Lees verder

Cooperatie Gaande-weg

Peperstraat 16d
2801 RE Gouda
info@gaande-weg.nl
© 2019 Co÷peratie Gaande-weg UA Algemene voorwaarden - Disclaimer - Sitemap