Heeft u zorg en zaken voor later goed geregeld?

Steeds meer mensen willen al voor hun overlijden en in ieder geval bij overlijden de zaken rondom een erfenis goed geregeld hebben. Het aanwijzen van een familielid, vaak het oudste kind, als executeur-testamentair is nog steeds een veel gekozen mogelijkheid. Maar al te vaak blijkt dat hij of zij te weinig kennis van zaken heeft om ingewikkelde zaken in goede banen te leiden. Juist daarom kunt u een beroep doen op een erkend nalatenschapscoach.

Een nalatenschapscoach – onpartijdig en onbevooroordeeld - levert maatwerk voor Individuele en familiale diensten voor:

 

  • Advies en hulp om zorg en zaken administratief en financieel tijdens leven op orde te brengen. Lees meer...
  • Hulp aan nabestaanden als iemand is overleden, Lees meer...
  • Praktische afhandeling van een erfenis; afwikkeling van een nalatenschap door coördinatie, begeleiding, beheer en eventueel bemiddeling. Lees meer...

 

Nalatenschapscoaching
Voor al uw vragen kunt u contact opnemen met een nalatenschapscoach van Gaande-weg .

Nalatenschapscoaches die zijn aangesloten bij Coöperatie Gaande-weg zijn gecertificeerde coaches en adviseurs en zijn geregistreerd in het ICR (International Coach Register). Deze registratie staat voor integriteit, kwaliteit, onafhankelijkheid en betrouwbaarheid. Zij fungeren als vertrouwenspersoon, intermediair of gesprekspartner, weten te laveren tussen verschillende partijen en hebben een breed netwerk van externe deskundigen.

Nalatenschapscoaching is laagdrempelig en kan helpen voorkomen dat conflicten via kostbare juristen moeten worden uitgevochten. Gaande-weg coaches zijn integer en loyaal. Met hun persoonlijke benadering maken zij daadwerkelijk verschil. Door de landelijke dekking is er altijd een nalatenschapscoach in de buurt!

Cooperatie Gaande-Weg kan u begeleiden tijdens uw leven, tijdens het overlijden en na het overlijden. Lees meer over wat wij voor u kunnen betekenen.


Tijdens uw leven

Gaande-weg nalatenschapscoach is een vertrouwenspersoon die meedenkt in een moeilijke levensfase.

Lees meer

Tijdens overlijden

Gaande-weg nalatenschapscoach kan erfgenamen begeleiden bij de afwikkeling van het nalatenschap.

Lees meer

Na overlijden

Gaande-weg nalatenschapscoach regelt zaken rond een erfenis en kan nabestaanden ontzorgen.

Lees meer