Yvonne Sanli

Ik ben jarenlang werkzaam geweest als medewerker Personeelszaken en Salarisadministratie. Het leukste aan dit werk vond ik het persoonlijke contact met collega’s en ze te kunnen helpen als ze met een probleem zaten. Toen ik na een reorganisatie op zoek moest naar een andere baan besloot ik een andere weg in te slaan.

Niet lang daarvoor was mijn moeder overleden en de afwikkeling van haar nalatenschap viel me zwaar. Ik zocht hulp en toen de nalatenschapscoach het van me overnam viel er een last van me af. Dit heeft mij er uiteindelijk toe gebracht om een aantal opleidingen te gaan volgen op het gebied van nabestaandenzorg en de afwikkeling van nalatenschappen.

Inmiddels bied ik met mijn bedrijf “Nabestaandenzorg-Delft” begeleiding aan nabestaanden bij allerlei praktische en administratieve zaken rondom een nalatenschap. Ik vind het erg fijn om de familie hiermee te kunnen ontlasten. De periode rondom een overlijden is vaak al hectisch genoeg zonder alle administratieve rompslomp eromheen.

Het geeft mij veel voldoening om mensen te kunnen ontzorgen en een gevoel van rust te kunnen geven.

Contactgegevens

Telefoonnummer
06-15355108
Contactpersoon
Yvonne Sanli