Max Leffring

Max Leffring biedt vanuit NabestaandenZorg praktische ondersteuning na een overlijden: “Ik ervaar dat nabestaanden na een overlijden behoefte hebben aan iemand die stevig in zijn schoenen staat op een moment dat zij dat niet kunnen. Die zich zakelijk kan opstellen naar instanties toe en de zaken snel en efficiënt regisseert.

Het ontbreekt nabestaanden op dat moment zelf vaak aan de energie en scherpte die daarvoor nodig is. En aan de kennis, want met veel zaken krijg je voor het eerst te maken. Mijn dienstverlening helpt ook in het rouwproces. Wanneer bijvoorbeeld je levenspartner is overleden, levert het veel onrust op als je niet weet hoe de zaken er financieel voorstaan. Ik kan daar snel duidelijkheid in scheppen, zodat die onrust verdwijnt.

Ik heb ingangen bij alle instanties, van banken tot de pensioenfondsen en belastingdienst en kan ondermeer volledig geautomatiseerd lidmaatschappen opzeggen, een boedelbeschrijving maken en een overzicht geven van de financiële situatie. Daarnaast neem ik desgewenst alle praktische zaken uit handen.”

Contactgegevens

Adres
Henriëtte Roland Holstweg 28
8440 AS Heerenveen
Telefoonnummer
0513 229 109
Contactpersoon
Max Leffring