Mark Clarijs

Mijn naam is Mark Clarijs en mijn bedrijf heet: De Erfcoach. De Erfcoach levert professionele hulp bij nalaten, erfenis en uw levenstestament. Begeleiding met aandacht en in uw tempo. In begrijpelijke taal. De Erfcoach biedt u coaching, deelt kennis en is op verzoek uw regelhulp. Rondom lastige situaties en in het voorkomen van gedoe en onenigheid kan ik als onafhankelijk buitenstaander een rol spelen. Als ICR geregistreerd nalatenschapscoach en ADR mediator sta ik naast u en begeleid ik u in alle zakelijke en emotionele aspecten. Samen kijken we wat u zelf wilt organiseren en doen, wat u samen met een ander wilt doen en wat u wilt laten doen. We doen dat in uw tempo, met aandacht en geduld. 

Ik ben rustig, geduldig, kan luisteren en doorvragen, ben een vlotte en nauwkeurige werker en kan goed plannen. Bij gesprekken waarbij we elkaar fysiek ontmoeten gebruik ik naast papier een tablet als tweede scherm. Zo kunnen we op gepaste afstand elkaar goed spreken en kan ik dat toelichten met documenten en plaatjes. Ook maak ik gebruik van WeSeeDo: een beveiligd en Nederlands systeem voor online beeldbellen.

Mijn instelling is: luister. En luister nog een keer. Doe eerst wat noodzakelijk is. Doe dan wat mogelijk is. En dan kom je tot de ontdekking dat je het onmogelijke doet. En zie naast de ernst vooral ook de humor in het leven, dat maakt het makkelijker voor iedereen. 

Contactgegevens

Adres
Langezand 40
3846 JG Harderwijk
Telefoonnummer
06 – 180 260 81
Contactpersoon
Mark Clarijs