Marja van Dalen

Enkele jaren geleden heb ik PAX Nalatenschapsbegeleiding & Mediation opgericht met als doel u persoonlijk te begeleiden bij zaken rondom nalatenschappen, zowel voor als na een overlijden. Mijn werkterrein ligt in de regio’s Midden- en West-Brabant en Zuid-Holland. 


Wilt u al bij leven nadenken over uw wensen en praktische zaken rondom uw nalatenschap? 

Als nalatenschapscoach help ik u bij de samenstelling van uw Persoonlijk Levensdossier. Een document met daarin al uw persoonlijke wensen en essentiële gegevens overzichtelijk bij elkaar. Zo wordt de afhandeling van uw nalatenschap eenvoudiger voor uw naasten. Door naar uw wensen en de achterliggende motivatie te luisteren komen we erachter of bepaalde zaken beter geregeld kunnen worden. Wanneer het raadzaam is dit juridisch door een notaris vast te laten leggen in een (levens-)testament kan ik u hierbij begeleiden als u dit wenst.

Heeft u behoefte aan ondersteuning na het overlijden van een dierbare?

Na een overlijden komt er veel op u af en vaak ontbreekt het nabestaanden juist nu aan energie. Misschien staat u zelfs voor de eerste maal voor de afwikkeling van een erfenis. Elke nalatenschap is uniek en vraagt om maatwerk. Als nalatenschapscoach help ik u bij al het regelwerk. Indien nodig breng ik structuur aan in de administratie en zorg dat er geen belangrijke zaken over het hoofd worden gezien. In alle rust bied ik u de helpende hand. 

Door u te ontzorgen ontstaat er ruimte voor de verwerking van uw verlies.

Vragen of meer informatie over nalatenschap?

Heeft u vragen over uw eigen nalatenschap of het nalatenschap van een dierbare? Bekijk mijn website voor meer informatie of neem direct contact met me op en ik help u graag verder.


Contactgegevens

Adres
Maurice Gilliamsstraat 4
5103 PW Dongen
Telefoonnummer
06 – 255 755 75
Contactpersoon
Marja van Dalen