Henk Poolen

Ik werk als financieel zzp’er in de zorg. Daarvoor was ik onder meer bedrijfsleider bij een uitvaartvereniging. In 2020 rondde ik mijn opleiding tot nalatenschapscoach af. Al deze kennis en ervaring zet ik in voor mijn werk als nalatenschapscoach. Ik vind het mooi om samen met u alles op een rij te zetten, zodat u de juiste keuzes maakt. Of het nou gaat om het bij leven regelen van uw eigen nalatenschap of om het na overlijden afwikkelen van de nalatenschap van uw naaste. U kunt vertrouwen op mijn discretie. Ik werk nauwkeurig en volgens afspraak en heb oog voor uw culturele of levensbeschouwelijke achtergrond.


Nalatenschap regelen

Niemand denkt graag na over zijn of haar eigen overlijden. Toch is het verstandig alles tijdig te regelen. Dit geeft u de zekerheid dat uw nalatenschap terechtkomt waar u dat wilt. Ook helpt u hiermee uw nabestaanden, want zo hoeven zij niet alles zelf te regelen na uw overlijden.

Nalatenschap afwikkelen

Het overlijden van een dierbare grijpt vaak diep in. Het is emotioneel zwaar. Tegelijkertijd moet er van alles worden geregeld. Ziet u dat niet zitten of heeft u er de tijd niet voor? Dan kan ik u daarbij ondersteunen. Dan weet u zeker dat u alles rondom de nalatenschap goed hebt geregeld.


Kennismaken of vrijblijvend gesprek?

 Wilt u een vrijblijvend gesprek? Neem gerust contact met mij op


Contactgegevens

Adres
’t Hazeveld 13
3862 XA Nijkerk
Telefoonnummer
06 40 24 03 22
Contactpersoon
Henk Poolen