Arthur de Groot

Ik ben in 1969 geboren in het Brabantse Nuenen. Hoewel ik mag terugkijken op een gelukkige jeugd, zijn er ook wel een aantal zaken geweest die mij gevormd hebben. Zaken waar ik toen last van had, maar die me nu een schat aan inzicht, kracht en hulpbronnen bieden. Via omzwervingen in de Gezondheidszorg, Handhaving, gemeentelijke overheid en het Sociaal domein, ben ik voor mezelf begonnen als coach en Mediator. Daarnaast geef ik trainingen.

Mijn bedrijf kan niet bestaan zonder mijn netwerk. De ‘geen negen tot vijf mentaliteit’, nuchterheid en doe-maar-normaal-houding kunnen alleen bestaan dankzij dat netwerk. Familie, vrienden en bekenden zorgen ervoor dat ik er steeds weer kan staan, en nog elke dag mag leren.

Als je bezig bent met je passie, hoef je eigenlijk nooit meer te werken. Toch is het goed om ook eens iets anders te doen. Ik ben dan ook regelmatig in een museum of het theater te vinden. Maar ook heerlijk met het gezin, vrienden en familie gezellig bij elkaar zijn maken 'vrije tijd' tot een heerlijk iets.

Nieuwsgierig geworden? Stuur een mail, of bel me, dan maken we snel een afspraak.

Contactgegevens

Adres
Ithacastraat 23
5631 JD Eindhoven
Telefoonnummer
06-54327201
Contactpersoon
Arthur de Groot