Annette Blok


Over mij

Wat mij vooral aanspreekt binnen het vak nalatenschapscoaching is de combinatie van het begeleiden en coachen van mensen, en het regelen en verzorgen van allerlei administratieve en financiele zaken. Door mijn studie bedrijfskunde ben ik in staat om mensen te begeleiden bij de vele zaken die bij het afhandelen van een nalatenschapskwestie komen kijken. Dat kan zijn wanneer mensen bij leven hun nalatenschap willen regelen, maar ook na het overlijden van een kennis of familielied. Immers, zeker na een overlijden van een dierbare, is het goed voor te stellen, dat er vaak weinig ruimte en energie is om allerlei zaken te gaan regelen en is men ook onzeker daarover.

Mijn bijdrage

Mijn bijdrage is dat ik de nabestaanden kan ontlasten, zodat er meer rust en tijd komt voor het verwerken van het verlies. Ik start altijd met een eerste gesprek waarin we kennis kunnen maken en kunnen bespreken wat uw verwachtingen zijn. Vervolgens kan ik aangeven welke mogelijkheden er zijn voor uw begeleiding.

Het is van groot belang dat u een goed gevoel overhoud aan dit gesprek en dat we een samenwerking kunnen aangaan op basis van vertrouwen. Na het vrijblijvende gesprek kan ik kaart brengen welke vragen en spelen en wat ik daarin kan betekenen samen met een raming van de kosten. 

Contact

Heeft u een vraag over nalatenschap of kan ik u ergens in ontzorgen? Neem geheel vrijblijvend contact met mij op.

Contactgegevens

Adres
Josink Esweg 8
7545 PN Enschede
Telefoonnummer
053-2030032
Contactpersoon
Annette Blok