André Post

Over mij

Ik, André Post (1949), ben nalatenschapscoach en ervaringsdeskundige met ruime levenservaring. Voor familie was ik meerdere keren executeur en heb ik ervaren hoe belangrijk het is om nabestaanden emotioneel betrokken maar ook objectief te kunnen bijstaan. Deze dankbare opdrachten hebben me ertoe gebracht op latere leeftijd nog een beroepsopleiding te volgen tot erkend nalatenschapscoach.

Mijn bijdrage

Als nalatenschapscoach help ik mensen vooraf met het ordenen en regelen van hun nalatenschap. Zonder op de stoel van de notaris, bank of fiscus te willen gaan zitten, begeleid ik als i-executeur mensen bij het opstellen en afwikkelen van een erfenis. Bij persoonlijke vraagstukken over nu en later geef ik individuele begeleiding en adviseer ik over familiale zaken. Daarbij fungeer ik ook als aanspreekpunt en bied hulp waar dat nodig is. Tevens ben ik er na een overlijden voor de nabestaanden.

Contact met mij

Heeft u een vraag over nalatenschap of kan ik u ergens bij helpen? Neem geheel vrijblijvend contact met mij op middels de onderstaande knop.

Contactgegevens

Adres
Schepenveld 44
3891 ZK Zeewolde
Telefoonnummer
651785625
Contactpersoon
André Post