Co÷peratie Gaandeweg

Suzan van de Vorst

Suzan van de Vorst  - Nalaten helder geregeld 

Vooraf je wensen en gegevens vastleggen voorkomt veel puzzelwerk en vragen bij de nabestaanden. Door je wensen uit te spreken en vast te leggen kunnen zij handelen in jouw geest, zonder dat ze met vragen en twijfels zitten of “dit wel is wat overledene graag wilde”. Het is onderzocht dat dat een positieve bijdrage heeft aan het rouwproces. 

Maar hoe pak je dat aan? En hoe zorg je ervoor dat je naasten weten wat je wensen zijn/waren?

Als uw nalatenschapscoach begeleid ik u bij het vastleggen en bespreekbaar maken van uw wensen en het regelwerk voor toekomstige zorg, (levens-)testament en de nalatenschap. 

Ik bied een luisterend oor, regel alles met instanties, help met het nemen van lastige beslissingen, kan optreden als mediator bij conflicten en ben als de spin in het web; mochten er bij het inventariseren van de wensen actiepunten uitkomen, dan zullen deze bij de specialisten (notaris, financieel adviseur, makelaar) uitgezet worden. 

Vragen als “hoe wil je voortleven op social media”, “wie heeft er een reservesleutel van het huis” en “welke bankrekeningen had moeder eigenlijk” worden hiermee inzichtelijk gemaakt in een PersoonlijkLevensDossier.

Nieuws

Erfenis: Beneficiair of zuiver aanvaarden
Erfenis accepteren of weigeren U kunt een erfenis accepteren of weigeren. Het weigeren van een erfenis wordt ook verwerpen genoemd.
Lees verder

Uit de praktijk Winnaar of verliezer?
‘Pastoor uit Asten erft € 120.000 van een diepgelovige vrouw. Haar nabestaanden namen hier geen genoegen mee! 
Lees verder

Voorkom familieruzie, bespreek erfenis aan goed doel
Nederlanders nemen steeds vaker goede doelen op in hun testament, blijkt onderzoek van 89 organisaties. 
Lees verder

Cooperatie Gaande-weg

Peperstraat 16d
2801 RE Gouda
info@gaande-weg.nl
© 2019 Co÷peratie Gaande-weg UA Algemene voorwaarden - Disclaimer - Sitemap