Co÷peratie Gaandeweg

Hulp nodig bij de afhandeling van een erfenis?

Gaande-weg nalatenschapscoach regelt zaken rond erfenis en kan nabestaanden ontzorgen
Steeds meer mensen willen al voor hun overlijden en in ieder geval bij overlijden de zaken rondom een erfenis goed geregeld hebben. Het aanwijzen van een familielid, vaak het oudste kind, als executeur-testamentair is nog steeds een veel gekozen mogelijkheid. Maar al te vaak blijkt dat hij of zij te weinig kennis van zaken heeft om ingewikkelde zaken in goede banen te leiden. Juist daarom kunt u het beste een beroep doen op een erkend nalatenschapscoach die is aangesloten bij Coöperatie Gaande-weg. Zij helpen met het ordenen van uw nalatenschap en begeleiden erfgenamen en executeurs met de afhandeling van een erfenis

Gaande-weg nalatenschapscoaches zijn geregistreerde coaches
Nalatenschapscoaches die zijn aangesloten bij Coöperatie Gaande-weg zijn gecertificeerde coaches en adviseurs en zijn geregistreerd in het ICR (International Coach Register). Deze registratie staat voor integriteit, kwaliteit, onafhankelijkheid en betrouwbaarheid. Zij fungeren als vertrouwenspersoon, intermediair of gesprekspartner, weten te laveren tussen verschillende partijen en hebben een breed netwerk van externe deskundigen. Nalatenschapscoaching is laagdrempelig en kan helpen voorkomen dat conflicten via kostbare juristen moeten worden uitgevochten. Gaande-weg coaches zijn integer en loyaal. Met hun persoonlijke benadering maken zij daadwerkelijk verschil..

 

Heeft u zorg en zaken voor later goed geregeld?
Wat te doen bij overlijden

Nieuws

Erfenis: Beneficiair of zuiver aanvaarden
Erfenis accepteren of weigeren U kunt een erfenis accepteren of weigeren. Het weigeren van een erfenis wordt ook verwerpen genoemd.
Lees verder

Uit de praktijk Winnaar of verliezer?
‘Pastoor uit Asten erft € 120.000 van een diepgelovige vrouw. Haar nabestaanden namen hier geen genoegen mee! 
Lees verder

Voorkom familieruzie, bespreek erfenis aan goed doel
Nederlanders nemen steeds vaker goede doelen op in hun testament, blijkt onderzoek van 89 organisaties. 
Lees verder

Cooperatie Gaande-weg

Peperstraat 16d
2801 RE Gouda
info@gaande-weg.nl
© 2019 Co÷peratie Gaande-weg UA Algemene voorwaarden - Disclaimer - Sitemap